Over Autobanden Snoeck

Autobanden Snoeck & Zonen in Oudenaarde is een begrip als het gaat om banden en velgen, bij ons kan u rekenen op meer dan 50 jaar ervaring, oprichting dateert van 1960. Momenteel is de 2e generatie reeds ingeschakeld in het bedrijf en staat een derde generatie klaar.

Een versleten of platte band vervangen, of het wisselen van de zomer- en winterbanden, bij ons kunnen zowel personen- en vrachtwagens, motoren, landbouwmachines en vrachtwagens terecht voor alle types van banden.

Het gamma banden bestaat uit ongeveer 7000 stuks. Een versleten band kan voor héél wat problemen zorgen, vervang hem dan ook het best na ongeveer 40.000 km of een min. diepte van 2mm, voor de wissel van 4 banden dient u ongeveer een half uurtje uit te trekken.

Naast alle mogelijke merken en types van banden kan u bij Autobanden Snoeck & Zonen uw wagen net dat ietsje meer uitstraling geven. Wij hebben eveneens een zeer uitgebreid gamma in alle mogelijke types van velgen. Of u nu gaat voor de chroom of de zilverlook, u kan steeds rekenen op een perfecte montage/service.

Onze extra service is een groot gamma laag profielbanden op voorraad hebben.

Naast het ruime aanbod staan bij Autobanden Snoeck & Zonen, de wensen van elke klant centraal en vind je kwaliteit aan een eerlijke prijs.

© Autobanden Snoeck 2017 - Algemene Voorwaarden - Gegevensbescherming - Herroepingsrecht