Veilig op weg,
in weer en wind

Steeds een groot assortiment aan banden bij Autobanden Snoeck & Zonen, met een stock van ongeveer 7000 banden.

Op goede autobanden rijdt u veilig en comfortabel duizenden kilometers door. Wij bieden u talloze merken plus een uitstekende bandenservice.
Want autobanden die regelmatig worden onderhouden door de experts gaan langer mee.

Perfecte uitlijning

Een goede uitlijnig draagt natuurlijk ook bij tot een langere levensduur van uw banden. De 4 wielen van de wagen moeten perfect in lijn staan indien dit niet zo is zal de wagen naar één kant trekken of zullen uw banden ongelijk verslijten. Met gespecialiseerde apparatuur kan de uitlijning van uw wagen gecontroleerd worden en eventueel bijgestuurd zodat de wagen perfect uitgelijnd de baan op kan

Zomerbanden

Zomerbanden zijn de meest verkochte autobanden die onder de meeste auto’s gemonteerd zijn. Hierdoor zijn zomerbanden altijd beter verkrijgbaar in alle afmetingen vergeleken met all season banden of winterbanden. Zomerbanden hebben perfecte rijeigenschappen en zijn zeer geschikt voor temperaturen boven de 7 graden Celsius.


Voordelen

  • Optimale grip en handling bij zachtere weersomstandigheden
  • Minder geluid

Beperkingen

  • Minder grip bij koud weer
  • Ongeschikt voor sneeuw en ijs

Winterbanden

Winterbanden zijn normale autobanden die een ander profiel hebben en een andere rubber samenstelling. Hierdoor blijven winterbanden in de winter zachter dan zomerbanden. Doordat winterbanden zachter blijven wordt het contact met het wegdek behouden. Winterbanden zijn zeer geschikt bij temperaturen lager dan 7 graden Celcius, bij ijzel, bij sneeuw en nattere omstandigheden. In de winter zul je dus meer profijt hebben van je winterband omdat deze meer grip biedt en daardoor ook veiliger is.


Voordelen

  • Optimale grip en handling bij lage temperaturen

Beperkingen

  • Iets meer geluid
  • Hoger verbruik

All season banden

All season banden, ook wel all weather banden of 4-seizoenen banden genoemd worden, zijn eigenlijk een combinatie tussen zomerbanden en winterbanden. Deze heeft de eigenschappen van een zomerband tijdens warmere en drogere omstandigheden en die van een winterband tijdens koudere, nattere en ijzige omstandigheden komen terug in de all season band. Omdat in België het weer wisselend is en wij niet hele strenge winters hebben kan een all season band goed van pas komen. Hierdoor kun je het hele jaar met dezelfde band rijden.


Voordelen

  • Grip en handling bij beide weersomstandigheden

Beperkingen

  • Winter nog zomerband
  • Kortere levensduur

ter plaatse wisselen


Een van onze twee mobiele teams kan ook ter plaatse tot bij u komen om banden te vervangen of te onderhouden.
Makkelijk, snel en met dezelfde kwaliteitsgarantie!

Maak snel een afspraak

Vrachtwagenbanden

Bandencentrale Snoeck kan u alle verschillende merken aanbieden in alle prijsklasse. Ook Herrubberde banden behoren tot ons gamma. Heeft u vrachtwagenbanden nodig of zoekt u een oplossing op maat met de gepaste offerte. Aarzel niet om ons te contacteren Een van onze mobiele teams kan ook bij u ter plaatse komen banden te vervangen of te herstellen. Gemakkelijk en snel en met de zelfde kwaliteit en garantie. Ook na de openingsuren kan u door ons geholpen worden. Als klant kan u rekenen op een 24uren service om uw vrachtwgen zo snel mogelijk terug op weg te helpen

Landbouwbanden

Autobanden Snoeck is al jaren aktief in de verkoop van landbouwbanden in België. Voor pechverhelping (24u/24u) kan u ook bij ons terecht en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk aan het rijden bent. Herstellingen van alle landbouwbanden worden vakkundig uitgevoerd. De kleine herstellingen gebeuren ter plaatse, de grote herstellingen gebeuren in de bandencentale. Voor klanten die heel vaak lek rijden vullen wij hun banden met Liquifill, een stroperige vloeistof die het lek al rijdend herstelt.

Onze merken

Dunlop, Good Year, Falken, Fulda, Michelin, BF Goodrich, Kleber, Pirelli, Continental, Uniroyal, Bridgestone, Yokohama

Onze merken

© Autobanden Snoeck 2017 - Algemene Voorwaarden - Gegevensbescherming - Herroepingsrecht